Telefon: 20 81 35 54​

Om- og tilbygning​

Alle opgaver inden for renovering og ombygning af private hjem og mindre virksomheder, kan Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S klare fra start til slut.

​Bred erfaring

​Blandt andet har vi stor erfaring med at udføre følgende opgaver:

  • ​Nyt tag
  • Nye vinduer
  • Efterisolering
  • Indvendig renovering
  • Og meget, meget mere.

Kort sagt er der ikke nogen ombygnings- eller renoveringsopgave, som vi ikke kan klare for private boligejere eller små virksomheder.

​Få plads til mere

​En renovering er ofte en oplagt lejlighed til at få det ekstra værelse, kontor eller badeværelse, der længe har været brug for. Det kan være, at de eksisterende rum og bygningens ydre er ved at være nedslidt. Det kan også være, at bygningens grundplan ikke længere svarer til behovet.​

Uanset hvad situationen er, står vi hos Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S klar med gode råd og vejledning, hvis du har brug for det. Sammen med dig skaber vi rammerne, så du, din familie eller din virksomhed er klar til fremtiden.

​Spar på varmeregningen

​I forbindelse med ombygning og renovering er det oplagt at forbedre bygningens isolering. Det er både godt for miljøet og for pengepungen.

​Som certificeret energivejleder kan vi tilbyde rådgivning, så du effektivt kan sætte ind overfor energispild i din bygning.

Kontakt os for yderligere oplysninger

​Har du spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S på telefon 75 80 35 54, eller via mail: info@jkmikkel.dk

​​

HVEM ER VI?

Jens K. Mikkelsen A/S

CVR: 26088941

KONTAKT OS

FIND VEJ

Mølgårdvej7
​7173 Vonge