Telefon: 20 81 35 54​

Nybyggeri​

Står du eller din virksomhed overfor at skulle bygge nyt, så tag Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S med på råd. Vi rådgiver gerne dig eller din virksomhed inden byggeriet går i gang, ligesom vi kan håndtere hele entreprisen, når planerne skal føres ud i livet.

​Klarer alle dele af byggeriet

​Gennem årene har vi opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til en række dygtige underleverandører, der leverer håndværk i samme høj kvalitet, som vi selv gør. 

Det inkluderer blandt andet:

  • Entreprenører
  • VVS’ere
  • Elektrikere
  • Murere
  • Malere

Vi bygger gerne ud fra arkitekttegninger, så du får præcis de løsninger, der er behov for. Vi tager dig med hele vejen, så du personligt kan følge med i processen og fremskridtet i byggeriet.​

​Arbejder fast for Give Huset

​Sammen med arkitektfirmaet Give Huset har vi opfyldt mange drømme for hundredevis af tilfredse kunder. Vi er fast tømrer for Give Huset, og har gennem tiden opført mange hjem og bygninger, i tæt samarbejde med både kunden og Give Huset.

​Garant for godt håndværk

​Hos Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S lægger vi vægt på at levere håndværk i særklasse. Derfor kan du være sikker på fuld tilfredshed, hvis du vælger nybyggeri fra Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S.

​Har du spørgsmål til nybyggeri, så kontakt Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S på telefon 75 80 35 54, eller via 

Mail: info@jkmikkel.dk

HVEM ER VI?

Jens K. Mikkelsen A/S

CVR: 26088941

KONTAKT OS

FIND VEJ

Mølgårdvej7
​7173 Vonge