Telefon: 20 81 35 54​

Firmaprofil​

Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S er et tømrerfirma, som både består af bred erfaring og stærke kompetencer.

​Stærk profil bag virksomheden

​Virksomheden blev oprindeligt etableret i 1996 af Jens Kristian Mikkelsen. Før da har Jens Kristian Mikkelsen arbejdet som tømrer, og i alt har Jens Kristian Mikkelsen tømrererfaring, som strækker sig mere end 30 år tilbage.

​Et solidt fundament

​Siden etableringen har fokus været på at skabe godt og holdbart byggeri, og det har givet mange tilfredse kunder. Flere vender tilbage til Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S, når de igen ønsker veludført kvalitetsbyggeri.​

​Virksomheden har haft positive resultater, og i dag er virksomheden vurderet til at have den højest mulige kreditvurdering (AAA) fra Soliditet. Det giver dig sikkerhed for, at vi kan levere arbejdet i overensstemmelse med alle aftaler.

​Kompetent team

​I dag er der ansat 10 medarbejdere, som består af erfarne, dygtige, omhyggelige og pålidelige tømrere. Ingen af vores medarbejdere går på kompromis med fagligheden, og vi lægger desuden stor vægt på at overholde alle lovkrav og sikkerhedskrav.

​Har du spørgsmål til Tømrermester Jens K. Mikkelsen A/S, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 80 35 54, eller via Mail: info@jkmikkel.dk

HVEM ER VI?

Jens K. Mikkelsen A/S

CVR: 26088941

KONTAKT OS

FIND VEJ

Mølgårdvej7
​7173 Vonge